2009-10-18

SYTYCK - Oket

Nu börjar äntligen min utmaning på riktigt! Oket är (sånär som på en sista rand i turkos) färdigt. Tjohoo!

Såhär ser oket ut i nuvarande skick:I stor sett är jag nöjd, både med resultat och med min egen insats. Det var stört omöjligt att föreställa sig innan hur den lilla mönsterrapporten skulle se ut upprepat över ett helt ok, men jag har bestämt att jag gillar det. Inte minst det lite annorlunda färgvalen.

Det var spännande att lära sig sticka baklänges, och faktiskt fick jag upp en nästintill acceptabel hastighet till slut! Hädanefter kommer jag inte att vara rädd för mönsterstickat i flera färger som ska stickas fram och tillbaka, vilket framsteg!

Nästa steg blir alltså att ta av för ärmar och kropp. No more mönsterstickning - hej hopp Latin dance! Här ska formas efter alla mina kurvor! Tjohoo igen!

Tills vi ses igen bjuder jag på hopkorvat ok och jag själv i min snyggaste(?) pose!

6 kommentarer:

Sunna sa...

den kommer bli som en dröm

Zan sa...

Starkt jobbat! Det kommer bli kanonbra

Blenda sa...

Vad fint det blir, jag blir riktigt sugen på att starta upp mitt allra första försök till att sticka mönster med flera färger... Jag har ett mönster liggande som jag håller på att ladda för! :-)

Anonym sa...

Hur tänker man och hur många ökningar är det per varv. Är sugen på att göra något liknande men jag vet inte riktigt hur jag ska börja.

Mvh Sara H

Sofia sa...

Wow va du är duktig! Det där vågar inte jag ge mig på inte... Men förutom mod, så är det väl bara att bita i det sura äpplet och börja öva. Heja heja! /Sofia

Monica Hansen sa...

Jättefint stickat, så duktig du är!