2009-10-03

So you think you can knit - Utmaningen

Nu har den kommit! Ungefär hur spännande som helst och ju mer jag tänker på det desto roligare är det! Jag måste liksom riktigt hålla i minnet att jag måste ha punkt med ibland här i texten, för i huvudet hoppar jag över det, det bara bubblar och bubblar.

Jag anmälde mig som Hip Hopare med följande motivering:
Jag brukar oftast följa mönster... ungefär. Masktäthet har jag sällan tålamod att kolla ordentligt utan jag chansar lite och oftast har jag tur och det blir bra. Inte alltid precis som jag tänkt och inte alltid så bra heller, men det är ju så roligt! Jag älskar att lära mig nya tekniker, men svävar snart iväg till något annat. Från det ena till det andra, variation variation...

Och Utmaningen lyder:
Din utmaning blir att dansa LATIN! Hur utmanar man någon som verkar ta sig an en ny dansstil i varje stickprojekt? Både balett och broadway redan på bloggens första sida! Då du verkar behärska så mycket, men som med din anmälan i hip hop antyder att du inte har full kontroll, eller kanske helt enkelt inte bryr dig om perfekt passform blir just det din utmaning! Att sticka ett plagg som är anpassat efter just din kropp! Att du väljer ändringar för att det ska passa just dig! Förlänga eller förkorta, bystkil, eller min egen favorit – en dekorativ minskning just under bysten för mer passform! Passa på att lära dig nya lösningar för att räkna om eller anpassa mönster! Stort eller litet, mycket eller lite är helt upp till dig, men då det här är något jag själv kämpar med att lära mig ska det bli spännande att följa!

Jag är otroligt imponerad av Lisas arbete! Det känns som att hon har träffat mitt i prick! Och jo, som sagt, det bubblar i huvudet av idéer. Men det är ju fortfarande bara Hollywood Week (eller snart i alla fall), så det är gott om tid. Dessutom har jag en förmåga att ändra mig många gånger innan jag verkligen valt projekt. Så fastän jag har en briljant (jomen visst...) idé, så håller jag på den ett tag till.

1 kommentar:

Mia stickar sa...

Det verkar spännande med utmaningen, jag var för feg för att anmäla mig!