2010-01-08

Embossed Leaves Socks - med mera

Ytterligare en julklapp - dock inte levererad ännu. Så käraste svägerska, om du läser det här så vet du nu vilken din andra julklapp är!Sockarna är alldeles för små för mig, vilket förstås syns på bilden. Bladmönstret är jag omåttligt förtjust i och eftersom det ska stickas fler så är ju det tur! Mönstret på sockorna hittar man förresten i Favorite Socks - 25 Timeless Designs from Interweave. En av många fantastiska presenter som jag fått från en kär stickvän. Kram till dig!

Liksom hos alla(?) andra är det även hos oss lite småkyligt. Ja, inte inomhus. Här är det alltid varmt (peppar, peppar), men utomhus. I skrivande stund visar termometern i köksfönstret på -23. Inga -30 eller -40 alltså, men det räcker så gott ändå. Sonens fötter har trots varm lägenhet förvandlats till små isbitar och var alltså i behov av ett par tofflor. Jag stickade av rester från min gröna Garter Yoke Cardi, dvs tretrådigt ullgarn från Kampes. Mönstret kommer från Hjertegarn.

Första försöket blev flera storlekar för stora, men andra paret passar acceptabelt. Än så länge är de lite halkiga, men jag kan meddela att de går utmärkt att hoppa i sängen med!

7 kommentarer:

Cecilia sa...

Vilka vackra sockor! Nästan lika bra om svägerskan ser dem i förväg; att vänta på något fint är ju en del av upplevelsen!

Anonym sa...

Hej Emma !
Vilka fina sockor. Lyckliga hon som som ska få dem.
Kramar tillbaka. K.

Janette Millbom sa...

Åh vad fina dom blev de blå sockorna! Snart kan man köpa örhängen hoppas jag. Jag säger till :-)

/Janette

Helena sa...

Hej! Jättefina sockor till A! Färgen är helt underbar! Nästan så man blir lite avundsjuk! Tofflorna till H är också fina! Skönt att få värma de små fötterna! Vi ska till Farmor i dag o gratta henne lite i efterskott! Hälsa familjen o krama om H lite extra!

Iwona sa...

Snygga sockor - fin färg!

Mia sa...

Jag har något till dej! Kram Mia

Emma sa...

Mia! Jag kan inte hitta din blogg! Not found står det bara.
/Emma