2009-10-14

Garn och choklad

Mitt Garn och choklad-paket har kommit! Jag kan inte säga med ord hur glad jag blev, det är helt underbart! Och jag tror att min fantastiska bytesvän skulle ha blivit nöjd med min reaktion, om hon hade sett den.

Lyxigaste chokladkakan (ska bli såå spännande att smaka), de mest frestande pralinerna, mjukaste ullgarnet från Rowan i vackraste färgen, ett jättefint kort och som om inte det vore nog - massor av härlig lyssning under mörka höstkvällar. Jodå, man kan nog säga att det föll mig på läppen! Tusen, tusen tack!När det gäller So you think you can knit-utmaningen så - jo, det händer lite. Fast det är en smula svårt att visa, för den vill helst se ut såhär:Wow, liksom. Jag har åstadkommit en färgglad korv.

Men kämpar man lite så kan man se att det börjar växa fram någon slags mönster. Än så länge har egentligen inte min riktiga utmaning börjat, den kommer först när oket är klart och jag ska börja forma koftan efter kroppen. Vad jag önskar att jag hade en provdocka nu...När det gäller alla de övriga inbyggda utmaningarna så kan jag bara meddela att det sakta men säkert går åt rätt håll. Med ett litet steg i taget.

3 kommentarer:

Pelin sa...

Naaw...kul att du blev glad!:) Var osäker på färgen på garnet, du gillar starka färger skrev du, men jag älskar Rowans garner och dom är ju lite mer dämpade;)

Helena sa...

Hej! Ska bli spännande att följa stickningen (utmaningen). Ser ut att vara härliga färger. Jag tror på dej, Emma! Kram

Blenda sa...

Hallå där, din utmaning ser lovande ut! Inbillar jag mig, eller ser det ut som om du gjort halva maskor med det limegula/grönaktiga garnet??? Hur då, isf?

Och så tackar jag för dagens hjärtligaste fniss; "Wow, liksom. Jag har åstadkommit en färgglad korv." Underbart! :-)