2009-04-07

Uppdatering

I dagsläget har jag två (koft)projekt som jag stickar extra flitigt på. Det första, som det känns som att jag nästan har tjatat sönder, är alltså Garter Yoke Cardigan.

Den växer.
Jag är fascinerad över att det faktiskt kommer att bli en kofta. Om bara några varv är det dags att dela av för ärmar och fram-/bakstycke vilket betyder mycket kortare varv. Hurra! Att sticka med stickor 4,5 gör ju också att det växer ganska fort.

Garnet, Kampes 3-trådiga, är verkligen ett klassiskt rejält ullgarn. Inte det mjukaste som finns precis, men jättemysigt att jobba med. Det kommer helt klart bli mera Kampeskoftor, planerar redan en February Lady Sweater.

Andra koftan som växer så smått kommer från Drops 111. Den stickar jag i ett tunt merinogarn och på stickor 3. Huvuddelen av koftan är i slätstickning. Behöver jag säga att bakstycket är mördande tråkigt? Det är i alla fall där jag befinner mig nu. Bild kommer när det finns något att visa upp...

Det verkar absolut vara koftornas (och kanske tröjornas) år i år!

Tänkte bjuda på en liten bild av annan karaktär. Här hemma är en av favoritlekarna kurragömma. Det kanske syns?

3 kommentarer:

Astrid sa...

Åh, vilken gullig bild! Var rädd om tiden med dom (eller den som är ovanför), snart har de vuxit till storlek 45. Då är det snart dags för flytt hemifrån. Tiden går så fort.

josefin sa...

hihi, busunge

Lillebror sa...

"Jag är fascinerad över att det faktiskt kommer att bli en kofta."Det är tydligt att du och jag blir fascinerade av olika saker.