2011-08-09

Inspirerad

Det var den comebacken det... Tiden går verkligen overkligt fort och det är så mycket som händer hela tiden. Snart är semestern slut och på måndag gör jag min första arbetsdag som "riktig" anställd på jobbet. Konsultandets tid är förbi!

Samtidigt närmar sig hösten. Barnen växer så att det knakar och behöver hur mycket som helst. Just nu håller jag på med en enkel tröja till 4,5-åringen. Det blir en slätstickad variant i ljuvligt mjuk limegrön babymerino med smala turkosa ränder. Hoppas att han kommer att gilla den, man kan aldrig så noga veta med 4-åringar.

Inspirationen att sticka har alltså inte legat på topp den senaste tiden. En sjal är i princip allt jag har lyckats att åstadkomma. En väldigt söt en visserligen. Min är i ljusrosa BabyAlpaca Silk och så mjuuuk att det nästan är olagligt. Fin är den, men mönstret är rent ut sagt gräsligt. Visst är det värt besväret att sticka den, men inte så mycket mer. Ingen njutstickning alltså. Förhoppningsvis kommer bild snart, om nu det lilla häftplåstret (maken till mammigare unge än 1-åringen har världen aldrig tidigare skådat...) kan tänka sig att släppa mammas ben.

Och jo, jag har faktiskt börjat att läsa stickbloggar igen. Ett gott tecken! Inspirationen är tillbaka!

På återseende!

4 kommentarer:

Linda sa...

Jag blev ju väldigt nyfiken på den där sjalen men båda länkarna i inlägget är ju till tröjan =)

Emma sa...

Men så märkligt! Tack för att du sa till, nu är det fixat! :)

Linda sa...

Åh, den sjalen är jättefin! Jag har sneglat på den hela sommaren men tvingat mig själv att göra färdigt minst en pågående sjal =) Men trist att mönstret inte var något roligt när den är så fin.

Blenda sa...

Hej! Sjalen du stickade såg finfin ut, hoppas vi får se din också så småningom!

Ha det gott/Blenda