2010-03-09

Smått och gott

Egentligen skulle jag ju visa upp tjusiga bilder på makens Urbanite. Så blir det nu inte (jag har bokat tid för fotosession imorgon om nu vädret tillåter). Istället kommer här ett par små snabba projekt som jag roat mig med på sistone.

Baby Surprise Jacket. Jag har velat sticka den länge och nu blev det äntligen av! Garnet är Drops Alpaca i en färgkombination som väl är unisex och som framför allt bara låg i lådan och drällde. Kanske inte mina färger precis... men ganska fina! Frågan är om den kommer att bli använd av någon bebis. Den är ju så liiiten! Skulle inte förvåna mig om den passar en docka bättre, men det återstår att se!Väldigt rolig att sticka måste jag säga! Och lilla spöket Laban-knapparna blev verkligen pricken över i. Faktiskt har jag redan stickat klart en till, bara knapparna saknas. Den dyker nog upp här också vad det lider!

Nästa lilla pluttprojekt blev en fuskpolo. Tanken var att maken skulle få den, men se det dög inte så då blev den till mig istället. Jag älskar färgen och den är himla praktisk istället för en bylsig halsduk som bara glipar. Ja, mina gör så i alla fall!Och så, sist men inte minst. En AWARD! Tusen tack Signe! Du anar inte vad glad jag blir!Det finns så många jag skulle vilja skicka den här awarden till att jag inte klarar av att välja. Alltså skickar jag den till alla fina, solskensdrypande bloggar där ute! Känn er träffade bara!

Ps. Jag ska bli med kardmaskin! Här ska tvättas ull! Ds.

4 kommentarer:

by Caloweena sa...

Vilken fin baby surprise jacket! och en väldigt fin färgkombination!

Helena sa...

Skönt att det är du som ska ha kardmaskinen! Men var ska du ha den?
Vilka fina saker du stickar! Tänk på att en baby alltid är mindre än vad man kommer ihåg! Ha det bra! Puss, puss

HandMade sa...

Hej! Du har faktiskt något att hämta hos mig också!

m.k.b. sa...

Åh vilken underbar kofta!!! Sån kommer jag att drömma om nu... :)