2009-12-20

God jul!

Här har det inte blivit mycket bloggat det senaste, nej sannerligen inte. SYTYCK blev det inte mycket av för min del. Oket på koftan är färdigt i alla fall(!) och jag har tagit av för ärmarna. Men min figur är sig inte lik... kurvorna har ändrat karaktär kan man säga. Att dansa latin med en kofta som ska formas efter figuren får med andra ord vänta ett tag.

Inte har jag mycket att visa heller. Mina Polly Jean är väl nästan de enda, så här kommer de. Sent omsider då de är klara för ett par månader sedan sådär.För annars stickas här mest julklappar. En del har jag glömt att fota (och vad blir det för bilder just nu förresten...), men annat får ni se här efter jul. Och, jag ska inte göra samma misstag som förra året och avslöja mammas födelsedagspresent samtidigt i bara farten. Den är nämligen inte ens påbörjad än så risken är så att säga obefintlig.

Eftersom jag planerar att bli en bättre bloggerska hädanefter och åtminstone återkomma före nyår så återstår bara att önska alla en riktigt GOD JUL!

5 kommentarer:

Blenda sa...

God jul på dig också, hoppas allt är bra med magen! :-)

Sunna sa...

Var rädd om dig och magen, ha en underbar julhelg

Ewa sa...

God fortsättning!

Sunna sa...

Ha en trevlig fortsättning

Annas Alster sa...

Tack och grattis själv! Vi planerade inte alls :) Men en marsbebis känns bra. En junibebis är ju lagom i storlek för söta stickade plagg till hösten. Det är ju perfekt! Försökte mig på att sticka en sommarkofta i drops safran. Usch och fy, det var inge kul alls. Ull ska det ju va!