2008-11-26

Sockan med de falska flätorna

Här kommer bilden på den första av sockorna!Bilden blev väl sådär... har haft fullt upp idag med att tvätta fönster och göra fint inför advent, så fotostunden blev lite hastig. Sockan är jag i alla fall, som sagt, förskräckligt nöjd med! Det är nog en av de mest välgjorda plagg jag stickat hittills, så jag hoppas verkligen att mamma blir glad över sin julklapp.

Det har svidit en del i plånboken också de senaste dagarna! Först hann jag beställa Harmony Woods julklappsset i julklapp åt mig själv! Åh, jag kan knappt bärga mig! Sedan har det äntligen blivit en nystmaskin på allra käraste Nystvindan och så en härva entrådigt garn från Ullcentrum. Jeansblå tror jag att färgen heter och inom kort ska det förvandlas till en sjal åt min mamma.

Så till sist vill jag bara skicka en kollektiv kram till alla underbara handarbetsbloggare! Ni inspirerar mig så enormt mycket med all er kreativitet, flit och begåvning. Tusen tack till er!

3 kommentarer:

PetraO sa...

Jättefina sockor - det är klart att din mamma kommer att bli glad!

Kaffemoster sa...

Ah, det där är alltså ett typiskt sticka-sockor-till-mamma-mönster, för min mamma har också fått ett par såna :D.

Så du kunde inte hålla dig från Harmony, jag förstår dig! De är urhärliga att sticka med. Men jag blir lite avundsjuk på ditt stiliga etui!! Men jag får väl tänka på att jag fick mässpris på mina, så jag får stå ut med plastnecessären till mina.

Men jag har saknat dig i Tråden! Något litet hej kan du väl sticka in med ibland. (No pun intended!)

Kaffemoster sa...

Det är beroendeframkallande att tova i maskin! Men jag är lite avundsjuk på Karins tofflor, för de blev precis så som jag hoppats i modellen, bara tio nummer för små :D. Inte har jag garn så det räcker till ett par till mig heller...