2008-12-08

Tankar kring förlorad strumpsticka

Satt som alltid och stickade på tåget på väg till exjobbet. Mycket nöjd med att jag fått med mig tillräckligt många stickor och allt. Dock - när jag börjar plocka ihop för att strax kliva av tåget upptäcker jag till min förskräckelse att en av stickorna saknas! Jag hittar den ganska snart, mellan sätena och under armstödet. Jag känner den och ser den, men det är helt omöjligt att få upp den. Med trasiga fingrar och trasigt hjärta tvingas jag överge stickan och kasta mig av tåget. Snyft.

Sannolikheten är inte stor att jag kommer att hamna på samma plats igen, hitta stickan och dessutom lyckas få upp den. 1-0 till SJ.

Hur som helst måste detta självfallet tolkas som ett tecken. Nu är frågan - var det ett tecken på att jag måste lära mig magic loop och med andra ord då slippa alla dessa små stickor? Eller skall det tolkas som att jag omedelbart måste köpa mig nya (förmodligen Harmony Wood...) Eller kanske båda?

Jag vet varken ut eller in och är i stort behov av goda råd här. Kanske har ni en helt annan tolkning? Hjälp!

3 kommentarer:

Agneta sa...

Det kankse är ödet som bestämt att du ska lära dig Magic Loop:-) Det är Helylle som har Addi click.

miaring sa...

Jag ser i tecken att du skola köpa Harmony Wood strumpstickor att använda hemma i soffan -som du garanterat hamnar i igen och vanlia stålisar att ta med på vandrande sittplatser. Tecknen försvinner i fjärran.....

Annas Alster sa...

Tack! Mönstret är hemmagjort, det blir ett nytt för varje vantpar. Virka på!